WCM in actie
WCM in actie S. Marchal (B.E.O.)

Vierde rolstoelbasketballtoernooi groot succes

8 september 2019 om 13:11 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 7 september 2019 stond Sporthal Zielhorst in het teken van rolstoelbasketbal met een groots toernooi waar Basketball Events Organisation 17 teams uit binnen- en buitenland mocht ontvangen.

Vanaf 09.00 uur werden de wedstrijden in divisies A, B en C door elkaar heen afgewerkt en om 19.30 uur werden de eindstanden bekend gemaakt. Gedurende deze lange dag werden in totaal 45 wedstrijden op een zeer hoog niveau afgewerkt met een indeling naar de divisies die in Nederland worden gespeeld. Door de aanwezigheid van buitenlandse teams uit Duitsland, België, Denemarken, én nieuw dit jaar uit Zwitserland werd door de Nederlandse teams een extra schepje bovenop gedaan om tegenstand te kunnen bieden. Op deze manier was er veel respect voor elkaar.

In divisie C was het team van DeVeDo uit Ermelo de sterksten en bleven zo SC Antilope (2e) en het Duitse TVK Green Sharks 2 (3e) voor. De Fair Play Cup in deze divisie ging naar SC Antilope.

In divisie B bleek het team van Eintracht Stahnsdorf uit Duitsland de sterksten door TVK Green Sharks 1 op onderling resultaat voor te blijven en plaats 3 was voor het team Flying Red uit Roden. De Fair Play Cup in deze divisie viel ten prooi aan Pigeons on Wheels uit Duiven.

In divisie A+, met een zeer sterk internationaal deelnemersveld, ging de winst dit jaar toch naar een Nederlands team, te weten Arrows ’81 gevolgd door het Duitse BBC Warendorf (2e) en het Belgische Hubo on Wheels (3e). De Fair Play Cup in deze divisie was voor BBC Warendorf.

De organisatie kon weer zeer tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi waar zij vele leuke en positieve reacties uit alle gelederen hebben mogen ontvangen en ook werd de wens uitgesproken om het toernooi volgend jaar weer te gaan organiseren.

WCM in actie
WCM in actie
WCM in actie
WCM in wachtmodus
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie