Jonge bezoeker in Dinopark
Jonge bezoeker in Dinopark DierenPark Amersfoort

‘Extremer dan ooit’: DierenPark Amersfoort organiseert DinoAdventures 2.0

6 september 2019 om 11:57 Evenementen Deel je nieuws

Deze herfstvakantie staat DierenPark Amersfoort volledig in het teken van dinosaurussen. Van 12 t/m 27 oktober organiseert het park de DinoAdventures. “Het wordt spannender dan ooit, want we organiseren dit jaar een nieuwe editie: de DinoAdventures Extreme”, vertelt hoofd-dinoranger Stef Nijland. “Eén ding is zeker: het wordt een bloedstollend avontuur.”

Het Dinopark in de Amersfoortse dierentuin staat het hele jaar door al vol met levensgrote dino’s, maar in de herfstvakantie mogen kinderen mee op een speciale expeditie. Speciaal voor dit evenement is een deel van het Dinopark afgesloten. “Jonge dinofans mogen dit gebied alleen betreden onder leiding van een dinoranger, want tijdens de herfstvakantie is het Dinopark gevaarlijker dan ooit”, vertelt Stef. “Nieuw dit jaar is een onderscheid tussen de DinoAdventures voor de hele familie en een extra extreme variant voor kinderen voor wie het echt niet eng genoeg kan.”

Het twintig minuten durende avontuur zal onder begeleiding zijn van een goed opgeleide ranger die de kinderen onderdompelt in de wereld van de dino’s. “Rennen, springen, klauteren, vallen en weer opstaan. Bereid je voor op een tocht waarin alles, maar dan ook echt álles, kan gebeuren”, laat Stef weten. De DinoAdventures zijn inbegrepen bij de entreeprijs van het park en zijn te bezoeken van 12 t/m 27 oktober in het Dinopark van DierenPark Amersfoort. 

DinoAdventures Extreme 2019
T-Rex in het Dinopark
Pterodactylus in het Dinopark
Kinderen op avontuur tijdens DinoAdventures
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie