Totti en zijn gezin zijn trots op dit nieuwe restaurant.
Totti en zijn gezin zijn trots op dit nieuwe restaurant. Maureen van Goethem

Casa di Totti heeft deuren geopend

5 september 2019 om 11:42 Advertorial_3

AMERSFOORT Het nieuwe Italiaanse restaurant ,Casa di Totti, opende afgelopen vrijdag 30 augustus om 17.00 uur haar deuren met een kennismaking: Er werden hapjes en drankjes geserveerd.

Maureen van Goethem

Casa di Totti is een modern restaurant waar men vanaf lunchtijd van heerlijke vlees- en visgerechten, maar natuurlijk ook en lekkere pizza of goede pasta kan verorberen.

Het restaurant wordt gerund door Totti, die al jarenlange ervaring heeft in deze branche. Stilzitten kan deze ondernemer niet en daarom werd het na twee jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. ,,Wij wisten meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor ons restaurant", zegt eigenaar Totti breed lachend.

LEEG PAND Na een lange verbouwing is Casa di Totti open en is het tijd voor een rondleiding. Wat opvalt zijn de uitvergrote Italiaanse sfeerbeelden aan de wanden, de sfeervolle verlichting en de moderne open keuken. In deze keuken staat de nieuwste en geavanceerde apparatuur, op de centimeter nauwkeurig en ergonomisch geplaatst. Ook het meubilair in het restaurant zelf werd met zorg uitgezocht door Totti en zijn gezin. Er is plek voor meer dan vijfendertig gasten. ,,Wij vinden dat wij erin zijn geslaagd zijn om een gezellige sfeer te creëren. Door de warme kleuren en de verschillende zitjes.''

Ondanks de warmte de laatste weken is er keihard gewerkt om op tijd open te gaan. Het is na de rondleiding in ieder geval duidelijk; Totti en zijn gezin zijn trots op dit nieuwe restaurant.

KAART Casa di Totti is een plek waar gasten in een ongedwongen sfeer van lekkere gerechten kunnen genieten, bij lunch, borrel of diner, of iemand die voor een snelle pizza komt. De kaart bestaat uit een selectie van Italiaanse lekkernijen, zoals salades, gerechten van de grill, pizza's en pasta's met of zonder vis of vlees. Voor ieder wat wils dus en het hele palet van smaken komt aan bod. Zij werken alleen maar met dagelijks verse ingrediënten. ,,Wij kunnen ook een menu bereiden voor vegetarische gasten of gasten met een allergie of dieet. De gerechten worden geserveerd op mooie opgemaakte borden.''

AFHALEN Wie liever thuis eet, is bij dit Italiaanse restaurant ook aan het juiste adres. Je kunt een bestelling telefonisch doen of je bestelt in het restaurant bij de speciale afhaalbalie en wacht daar eventjes.

Ook deze gerechten worden vers bereidt in eigen keuken. ,,De gerechten die je hebt besteld worden vers voor je gemaakt waar je bijstaat en je kunt ze mee naar huis nemen. Het wordt in een verpakking gedaan die speciaal geschikt is voor meenemen. Zo blijft het eten lekker warm. Binnenkort komt er ook een mogelijkheid om thuis te laten bezorgen.''

a [ Casa di Totti. Leeghwater 25, 3825MR Amersfoort. Tel.: 033 785 98 37. www.casaditotti.nl. Open: di t/m zo, 12:00 - 22:00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie