Rob van Eersel
Rob van Eersel Ilona Laarman

VivaNovum: Nieuwe holistische medische praktijk in Vathorst

2 september 2019 om 17:14 Zorg Deel je nieuws

VivaNovum, van Rob van Eersel biedt:
- Holistische medische praktijk voor Natuurgeneeskunde & Acupunctuur.
- Coaching voor Persoonlijke & Innerlijke ontwikkeling.
- Coaching voor balans in het leven, leefstijl, zingeving en stressmanagement.
-Holistische behandeling van de oorzaken en de klachten.

Geen wachtlijst. Binnen 1 week een afspraak!
Indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde/acupunctuur worden de consulten vergoed.

Rob is een holistisch medicus en coach met passie voor welzijn, zingeving en bezieling van zijn van cliënten. 
Met zijn holistische visie combineert en integreert hij Westerse, Oosterse (acupunctuur) en Natuurgeneeskunde voor gezondheid, balans in het leven, leefstijl, zingeving en bezieling.

Rob is in 1984 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als arts. Reeds tijdens zijn medische opleiding is hij zich gaan verdiepen in Oosterse en alternatieve geneeskunde. 

Naast zijn opleiding voor natuurgeneeskunde/integrale geneeskundige bij de SURON is hij als acupuncturist lid van de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. 
Hij heeft in Engeland de opleiding tot “Coach van The Work volgens Byron Katie” gevolgd. Een effectieve methode om dieper inzicht te krijgen in je belemmerende geloofsovertuigingen. Zie voor meer informatie: www.vivanovum.nl

Rob van Eersel en Sandra Schot zijn partners en hebben in de afgelopen 4 jaar als coach en teacher - aan de Bewustzijn School en het Mirror Centre te Amsterdam - bij hun wekelijkse workshops “Stress Uit Je Leven & Acupunctuur” en “Intuïtieve Ontwikkeling” honderden deelnemers in hun sessies gehad. Ook hebben zij verschillende workshops gegeven.
Vanaf 18 september starten zij de wekelijkse workshop (met 4 sessies) "Leven met ikigai en bezieling" in het Centrum Inanna, Muurhuizen 42 te Amersfoort. 
Doel van deze workshop: Ontdek jouw ikigai /persoonlijke missie en creëer een leven met meer balans, rust, passie en zingeving.

Sandra Schot  is een gecertificeerd begeleidster familieopstellingen en bedrijfsopstellingen, opgeleid door het Bert Hellinger instituut te Groningen. Ze is bijna 25 jaar bezig met energiewerk en bewustwordingsprocessen in alle facetten en heeft diverse opleidingen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, rebalancing en bewustzijnsontwikkeling.
Zie www.sandraschotcoaching.nl

Adres praktijk aan huis:
Bergenboulevard 224, 3825AC Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie