Finalisten 65+toernooi Tennis Club Hoogland
Finalisten 65+toernooi Tennis Club Hoogland Hans van Piggelen

Geslaagd 65+toernooi op Tennis Club Hoogland

2 september 2019 om 13:52 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 31 augustus. Prachtig weer voor een toernooi. Het park van Tennis Club Hoogland was de plek waar het jaarlijkse 65+ toernooi werd gehouden. Dit jaar voor de 19ekeer.

Net als voorgaande jaren was het toernooi geheel volgeboekt. 72 deelnemers en vele kijkers. In 6 poules werden de wedstrijden gespeeld. Soms wat warm, maar met een drankje na afloop was het goed vol te houden.

Het werd een sportieve, gezellige dag, een jaarlijkse reünie voor velen.

Na twee finalepartijen werden de winnaars gehuldigd. In het gemengd dubbel werden Wim Smink en Tine Guliker eersten en Cees en Yvonne Heerlien tweeden. Bij het HD waren dat Henk van Surksum met Martin Mees en Joop de Jager met George Ros. Met een mooie beker kunnen zij hun schoorsteen opsieren. Voor het eerst werd dit jaar ook een wisselbeker ter beschikking gesteld waarin hun namen worden gegraveerd zodat ze zeker zijn van eeuwige roem.

De lunch werd verzorgd door een hele groep vrijwilligers. Zij assisteerden ook bij het heerlijke oosters buffet, geleverd door Asian Delight uit Hoogland.

Veel van de deelnemers konden tijdens de verloting met een leuke prijs naar huis gaan, dankzij de vele sponsors. Dank aan Fox Sportswear B.V., A1-Plaza, fietsenhandel Blom, Trendhopper Hoogland, Intersport Van Dam, John Smeeing (racketspecialist), AH Kraailandhof en een bijdrage uit het buurtbudget Hoogland, die mede het toernooi mogelijk hebben gemaakt.

Al met al weer een heel geslaagde dag. Volgend jaar wordt het toernooi voor de 20ekeer georganiseerd en wel op zaterdag 29 augustus.