De chauffeur tijdens de honderdste rit
De chauffeur tijdens de honderdste rit Henk Goor

De honderste rit van het ANWB AutoMaatje is gereden

15 augustus 2019 om 16:38 Verkeer en vervoer Deel je nieuws

Woensdag 14 augustus was het zover. De honderdste rit sinds de start in maart werd gereden met het echtpaar Heiwegen aan boord en Henk Goor achter het stuur.

Meneer en mevrouw Heiwegen waren ook de eerste deelnemers die een rit aanvroegen wat iets extra`s gaf aan deze viering. Zij werden dan ook aan het einde van de rit verwelkomd met een heerlijke taart, geschonken door de diaconie van de Inham, en bloemen. Ondertussen hebben deze mensen al heel wat verschillende chauffeurs meegemaakt en zijn enthousiast over de manier waarop het gegaan is. Het rijden met het ANWB AutoMaatje heeft volgens hun ook het voordeel dat ze hierdoor onafhankelijk zijn van buren en familie waardoor ze een groot deel van hun vrijheid terug hebben gekregen.

               Henk Goor heeft al heel wat ritten gereden en zo ook deze honderdste zodat hij taart kreeg en in de bloemetjes werd gezet. Hij blijft het leuk vinden om mensen op deze manier van dienst te zijn en het niet alleen om het vervoer van huis naar bestemming gaat, maar dat dit vrijwilligerswerk ook een sociale functie heeft. Je zit gezellig te praten tijdens de ritten en leert elkaar op die manier wat beter kennen waardoor er steeds iets nieuws te beleven valt. Dat maakt het werk afwisselend waardoor het ook op langere termijn leuk blijft om te doen.

Het team van het ANWB AutoMaatje Hoogland Kattenbroek hoopt dan ook nog lang op deze manier door te kunnen gaan.

Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger of deelnemer dan kan dat van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur op het telefoonnummer 06 537 007 84

Eerste en honderdste was voor hun
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie