Afbeelding
www.pixabay.com

Echtpaar Smink-van den Heuvel 65 jaar getrouwd

27 juli 2019 om 16:29 Mensen

AMERSFOORT De heer en mevrouw Smink-van den Heuvel waren zaterdag 27 juli precies 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Kees Kraanen bracht het bruidspaar op die dag een felicitatiebezoek.

Hun eerste ontmoeting was in 1948 bij wandelsportvereniging Wilhelmina waar zij beiden lid van waren. Mevrouw Smink-van den Heuvel is geboren en opgegroeid in Amersfoort als dochter van een binnenschipper. De heer Smink is geboren in Harderwijk en groeide op in Amersfoort. Na een lange verkeringstijd zijn ze in 1954 getrouwd en hebben zij zich gevestigd in hun eigen woning in Amersfoort. 

De heer Smink nam het schildersbedrijf G. Smink & Zoon over van zijn vader. Zijn vrouw zorgde voor hun drie zonen en het huishouden, maar werkte ook mee in de onderneming als receptioniste/gastvrouw en verzorgde alle andere voorkomende werkzaamheden. De drie zonen voetbalden bij CJVV en daar was de heer Smink als hun trouwste supporter ieder weekend te vinden. Daarnaast gingen ze in de vakanties vaak naar Texel waar zij een caravan in De Koog hadden. Het bruidspaar heeft zeven kleinkinderen waar zij ontzettend mee begaan zijn en veel tijd mee doorbrengen.

Het jubileum werd al gevierd in de meivakantie met de familie, maar ook op de dag zelf zal de familie bij elkaar komen.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie