Creatieve workshops in het Eemhuis
Creatieve workshops in het Eemhuis Henry Krul

Vier de zomer in het Eemhuis

11 juli 2019 om 09:44 lokaal Deel je nieuws

Voor thuisblijvers, achterblijvers en vakantievierders in Amersfoort biedt het Eemhuis deze zomer opnieuw een veelzijdig vakantieprogramma. Van lezingen van Eemlandse auteurs tot een escaperoom bezoeken met het hele gezin. Van een heuse theaterweek voor tieners tot leuke knutselworkshops. Van de tentoonstelling Videoland tot een workshop huizenonderzoek. Er zit altijd iets bij, dus vervelen in de vakantie is echt geen optie! De activiteiten vinden plaats gedurende de schoolvakantie.

Basisschoolkinderen in de gemeente Amersfoort hebben geluk. Zij kunnen gebruik maken van de ZomerPretPas, het leukste kinderpaspoort van Amersfoort! Een papieren boekje in paspoortvorm vol zomeractiviteiten. Op vertoon van de ZomerPretPas krijgen kinderen bij (een selectie) zomeractiviteiten in het Eemhuis een aantrekkelijke korting. Meer info: www.zomerpretpas.nl.

Informatie en kaartverkoop
Op www.heteemhuis.nl staat het volledige programma vermeld. Uitgebreidere omschrijvingen van alle activiteiten vind je op de websites van de deelnemende organisaties. Dat geldt ook voor het online bestellen van kaartjes.

Datum: juli en augustus, tijdens de schoolvakantie
Plaats: Eemhuis, Eemplein 71-77, Amersfoort
Meer informatie: www.heteemhuis.nl



 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie