Weer 100 procent geslaagden bij Huiswerk Hoogland

28 juni 2019 om 15:31 lokaal Deel je nieuws

Het was even spannend maar het is wéér gelukt: alle leerlingen die dit jaar begeleid zijn bij Huiswerk Hoogland, zijn geslaagd. En dat op beide locaties in Hoogland en Hooglanderveen.

Veel leerlingen zijn uitgegroeid tot échte studenten, aldus Hans Maaskant van Huiswerk Hoogland. “Van harte gefeliciteerd Judith, Solange, Zef, Lizzy, Lise, Melle, Luuk, Sterre, Rens, Romar en Job! En laten we ook onze toppers Luuk en Rick niet vergeten die tijdens hun examenjaar ons team versterkt hebben en ook geslaagd zijn!”

Inmiddels is het al negen jaar achter elkaar gelukt om super te scoren! Daarom is Hans ook ook blij met zijn medewerkers, want dit doe je niet alleen. Hans geeft de reden aan: “Dit is geen toeval: een systeem waarbij leerlingen veel hulp en aandacht krijgen maakt het verschil. Leerlingen zijn bij Huiswerk Hoogland nooit een nummertje; we kennen ze goed en helpen ze op een positieve manier vooruit. Dit kost af en toe best veel moeite en energie, maar als je het samen doet en je krijgt er zoveel voor terug dan kan je maar één conclusie trekken: dit is de leukste baan die er is”.

De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn er al bij Huiswerk Hoogland, maar ook blijven er veel leerlingen, gezien de resultaten en ervaringen. Op die manier start je goed in het volgend schooljaar. Wat dat betreft is de brugklascoaching ook een pareltje want leerlingen leren vanaf het prille begin hoe het moet.

Voor ouders die twijfelen of huiswerkbegeleiding iets is voor hun kind, heeft Hans een advies:

“Wacht niet te lang met het zoeken naar hulp. Het hoeft niet per se bij ons, maar vanaf halverwege het schooljaar wordt het steeds moeilijker het tij te keren, zowel in mentale als in praktische zin.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie