Afbeelding
Jonathan Prime

Première van film Yesterday

27 juni 2019 om 10:07 Uit-cultuur/nieuws

LIEVE VROUW Op donderdag 27 juni 19.30 uur, wordt de premièrefilm Yesterday vertoond, een feestelijke voorpremière met na afloop DJ 'De Omgevallen Platenkast'. Een kaartje is inclusief drankje. Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige bent die hun nummers kent? Dit overkomt singer-songwriter Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle ook wel bekend van 'Slumdog Millionaire'.

Jack Malik (Himesh Patel) ziet zijn dromen door het afvoerputje gaan na het zoveelste zielloze optreden in een van de lokale pubs. De enige die hem altijd vol overgave ondersteunt, is zijn beste vriendin. Net voordat hij zijn gitaar aan de wilgen hangt, gebeurt er iets vreemds. Tijdens een stroomstoring die de hele wereld treft wordt hij aangereden door een bus. Als hij bijkomt ontdekt hij dat niemand zich 'The Beatles' herinnert.

Jack pakt zijn kans en imponeert met een reeks 'nieuwe' liedjes. Met behulp van de koelbloedige music-agent Debra (Kate McKinnon) wordt hij wereldberoemd. Maar terwijl zijn faam groter wordt, dreigt hij zijn grote liefde Ellie te verliezen.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.lievevrouw.nl of tel. 033-4226555

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie