Afbeelding
Daniëlle Malestein

Gezocht: zangers voor concert met Karin Bloemen

20 juni 2019 om 11:37 lokaal

AMERSFOORT Samen met Karin Bloemen hoopt Grootkoor Amersfoort dat inwoners van de gemeente zich aanmelden voor een bijzonder kerstproject. Zangliefhebbers worden gevraagd zich op te geven, waardoor Amersfoort ook een eigen Grootkoor krijgt. Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in het Flint Theater met Karin Bloemen.

Jeroen van der Veer

De initiatiefnemer, Grootkoor Projecten, is al in meerdere steden van Nederland actief. Op projectbasis kunnen zangliefhebbers zich aanmelden en gezamenlijk wordt een concertprogramma geproduceerd. Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op donderdagavond 19 september, 10 en 24 oktober, 14 november en 28 november en worden gehouden in De Kandelaar, Heiligenbergerweg 64 in Amersfoort, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Dit alles wordt afgesloten met een groot kerstconcert op 17 december in Flint Theater in Amersfoort. Om tot realisatie over te gaan, zoekt Grootkoor Projecten liefhebbers. Meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u hier terecht. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie