Afbeelding
Ilja Meefout

Ginger rapt over zijn leven in langverwacht debuutalbum

14 juni 2019 om 15:15 lokaal

AMERSFOORT De Amersfoortse rapper Ginger heeft vandaag zijn langverwachte debuutalbum gelanceerd. Na zijn debuutsingle 'papa', het nummer dat hij speelde bij zijn auditie bij The Voice of Holland, is dus nu een album verschenen die luistert naar de naam 'As Told By Ginger'. 

Jeroen van der Veer

In 2016 vond hij zijn vader op de grond, die achteraf een beroerte blijkt te hebben gehad. Hij wist niet of zijn vader het zou overleven en bracht hem naar het ziekenhuis. Ginger werd daarna in één klap mantelzorger en zette zijn carrière, en zijn eigen leven op een laag pitje.

De liefde voor de muziek vond Jorn Wildeman toch weer terug en na zijn avontuur bij The Voice tekende hij bij het label Left Lane Recordings van Mr. Probz.  Sindsdien keerde het tij en gaat het Ginger voor de wind. Hij tradt onlangs nog op voor de koning en koningin. ,,Toen ik begon met muziek maken wist ik al dat mijn allereerste album ooit 'Told By Ginger' ging heten. Nu ik genoeg levenservaring heb om dit te kunnen en willen doen, is het dan nu eindelijk tijd." 

In het album neemt Ginger de luisteraar mee in een zware periode van zijn leven. Naast het album brengt Ginger in samenwerking met Qucee en Amersfoorter Eddi zijn single 'Lijn 2' uit. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie