Afbeelding
Amerena

Zwem4daagse komt weer naar Amerena

14 juni 2019 om 14:03 lokaal

AMERSFOORT Na een succesvolle editie in 2018, wordt van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli wederom de Amersfoortse Zwem4daagse georganiseerd in Amerena. Jong en oud kan deelnemen aan het zwemfestijn.

Meedoen aan de door ZPC Amersfoort georganiseerde Zwem4daagse betekent gedurende vier dagen 250 of 500 meter per dag zwemmen. De kortste afstand is bedoeld voor senioren en kinderen tot en met 12 jaar. De overige deelnemers zwemmen 500 meter per dag. Om op vrijdag een medaille te krijgen, moeten deelnemers minimaal vier van de vijf dagen de afstand hebben afgelegd. Iedereen met minimaal een A-diploma mag meedoen. Wie wel een A-diploma heeft, maar nog niet heel goed kan zwemmen, mag onder begeleiding van een volwassene meedoen.

MEDAILLE De Zwem4daagse vindt elke dag plaats van 17.30 tot 19.30 uur in het 50-meterbad van Amerena. Het inschrijfgeld bedraagt 10,00 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen 8,50 euro per persoon. Voor dat bedrag mogen deelnemers vijf keer komen zwemmen. Alle deelnemers die de Amersfoortse Zwem4daagse volbrengen, krijgen een medaille.

INSCHRIJVEN Inschrijven kan via de website van Amerena: www.amerena.nl. Naast het zwemmen van de afstanden worden ook diverse leuke activiteiten in en om het zwembad gehouden, er is muziek en ander spektakel. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie