Hoe hou jij de moed erin? - Ontmoetingsmiddag ‘Leven met en na kanker’

6 juni 2019 om 11:12 lokaal Deel je nieuws

Toon Hermans Huis Amersfoort organiseert samen met Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort, St. Lucasparochie en Protestantse Gemeente Leusden een middag van ontmoeting, verbinding, bemoediging, rond het thema ‘hoop en veerkracht’.

Zaterdagmiddag 15 juni vindt de bijeenkomst in Leusden plaats en is bestemd voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Er zijn verschillende bijdragen, bijvoorbeeld van Habiba, bekend van het tv-programma “Groeten uit Holland”, zij zal een gedicht voordragen. Ook luisteren we naar muziek, verhalen, en gedichten rond het thema ‘hoop en veerkracht’. Daarna is er ruimte in De Kom en op het plein om elkaar te ontmoeten met een drankje en een kleine versnapering.

Veerkracht, daar heb je een behoorlijke portie van nodig als je geconfronteerd wordt met kanker. Of het nu bij jezelf is of bij een naaste, leven met of na deze ziekte vraagt veel energie. Samenkomen en open praten over het leven met en na kanker, geeft steun en inspiratie.

Wij zijn:

            Toon Hermans Huis Amersfoort

            Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort

            Open Atelier THHA

            St. Lucasparochie

            Protestantse Gemeente Leusden

Zaterdag 15 juni van 15.00-17.30 uur

Locatie: St. Jozefkerk | De Kom Leusden, Hamersveldseweg 51

Meer info: www.thha.nl

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie