Afbeelding
Omnia Wonen

Nieuwe appartementen met gezondheidscentrum in Vathorst

27 mei 2019 om 10:10 lokaal

AMERSFOORT De 29 appartementen van Omnia Wonen aan de Heideweg in Amersfoort en het naastgelegen Medisch Centrum Vathorst werden zaterdag feestelijk geopend. Wethouder Menno Tigelaar, directeur-bestuurder Monique Govers van Omnia Wonen en Jan Pier van Kooten van het Medisch Centrum Vathorst verrichten gezamenlijk de symbolische openingshandeling.

Aan de Heideweg bij Rotonde 14 in Vathorst heeft Omnia Wonen 29 appartementen gerealiseerd. De appartementen liggen aan de zuidkant van de wijk, tegenover Ikea en de hockeyvelden. Naast de appartementen is de tweede vestiging van het Medisch Centrum gehuisvest. Zo zijn de huisarts, apotheek en fysiotherapeut letterlijk om de hoek. Vier woningen worden verhuurd via een zorgaanbieder. De andere woningen zijn door Omnia Wonen verhuurd.

Monique Govers, directeur- bestuurder Omnia Wonen: ,,Wij zijn van een betaalbaar thuis voor mensen die dat echt nodig hebben. Wij bieden mensen daarmee een basis om deel te nemen aan de maatschappij. Als volkshuisvester zetten we in op betaalbaar wonen, beschikbare woningen en kwaliteit. Juist in een regio als Amersfoort waar op dit moment zoveel vraag is naar woningen zetten we ons in om te blijven investeren in nieuwbouw voor sociale huur."

Omnia Wonen is een middelgrote organisatie van volkshuisvesters die vooral actief is in Amersfoort en de Noord-Veluwe. Ongeveer 7500 huishoudens vinden onderdak bij de woningcorporatie. In Amersfoort beschikt Omnia Wonen over ongeveer achthonderd woningen.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie