Shining Stars
Shining Stars Liesbeth van Brienen

Moving Stars Nederlands Kampioen

26 mei 2019 om 23:01 lokaal Deel je nieuws

De Shining Stars van Studio Moving Stars beleven een fantastisch dansseizoen! De meisjes in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar, behalen het ene succes na het andere. 
De jury is elke wedstrijd vol lof over deze jonge getalenteerde meisjes. Met een choreografie op de "Jackson 5 " hebben ze heel wat punten weten te scoren tijdens de voorrondes van de landelijke wedstrijden. 
Door deze scores hebben ze zich weten te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap. Bij een van de grootste wedstrijd organisaties van Nederland, Dance Stars, werden ze Nederlands Kampioen en afgelopen zondag pakte ze de 2e prijs bij de finale van Shell We Dance. 
Met klap op de vuurpijl ontving de dansschool afgelopen week, de uitnodiging voor de landelijke Dance2Show van de K.N.G.U. Dat betekend dat de meisjes zaterdagavond 22 juni in Ahoy gaan optreden tijdens het Dutch Gymnastics Finals weekend.
Op 16 juni dansen alle selectie teams van Moving Stars in attractiepark Slagharen. Op 6, 13 en 14 juli sluiten alle leden van de dansschool het seizoen af met 7 spetterende eindshows in het Flint Theater  “Moving Stars on stage”. 
Voor meer informatie: www.movingstars.nl   Tel. 06-18473008.

Shining Stars met coach  Shirley v/d Meer
Shining Stars
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie