Zelf je boodschappen scannen bij Albert Heijn in Vathorst
Zelf je boodschappen scannen bij Albert Heijn in Vathorst Albert Heijn/Ruben Schipper

Nieuwste winkelconcept Albert Heijn in Amersfoort

22 mei 2019 om 16:24 Nieuws Deel je nieuws

Klanten kunnen weer terecht bij Albert Heijn in het Amersfoortse winkelcentrum Vathorst. Na een ingrijpende verbouwing openden supermarktmanager Cees Gräffner en zijn team vandaag de deuren van hun vernieuwde, vergrote Albert Heijn. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

Door uitbreiding met het ernaast gelegen pand is de supermarkt nu een flink stuk groter. “We hebben een hypermoderne winkel. De gangpaden zijn breed, de afdelingen ruim van opzet”, zegt Cees Gräffner. “Natuurlijk staan medewerkers klaar om je te helpen de weg in de vernieuwde winkel te vinden en je te begeleiden bij het gebruik van zelfscan.”

Dry misting

Bij binnenkomst van de winkel word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen makkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Technische snufjes

Alles binnen in de supermarkt is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “We hebben meer interessante technische snufjes”, vertelt Cees Gräffner. “Door de hele winkel hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten. Ook kun je snel afrekenen bij een van de tien zelfscankassa’s. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Gewoon afrekenen bij de caissière kan uiteraard ook.”

Vers, lekker, gezond

De metamorfose van Albert Heijn in Amersfoort maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Cees Gräffner: “In onze hypermoderne winkel is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met de vernieuwde Bonusstraat en de meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Bij ons is altijd iets nieuws te ontdekken, elke dag!”

Albert Heijn aan de Buma 1 in Amersfoort-Vathorst is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie