Afbeelding
Rowwen Heze

Hossen met Rowwen Hèze in Fluor

24 mei 2019 om 09:26 Uit-cultuur/nieuws

FLUOR De naam van 'Rowwen Hèze' is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, clubs en op festivals. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Rowwen Hèze is niet meer uit de Nederlandse popscene weg te denken. De band is al jaren actief en kwam in april met hun nieuwe album 'Voorwaartsch'. Tijdens de clubtour spelen ze natuurlijk de gouwe ouwen, maar valt ook te genieten van nieuwe liedjes.

Een optreden in de poppodia en clubs wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met 'Auto, Vliegtuug' en 'Bestel Mar'. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer 'n stap dichterbij.

Poppodium Fluor opent op zaterdag 24 mei om 20.00 uur de deuren voor de mannen van Rowwen Hèze. Kaarten kosten 24,50 euro exclusief 1,50 servicekosten en zijn verkrijgbaar via fluor033.nl, bij Velvet Music Amersfoort en op de avond zelf aan de deur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie