Afbeelding
Menno Ringnalda

MSA verzorgt verzending startnummers marathon

20 mei 2019 om 19:06 Nieuws

AMERSFOORT Bij veel deelnemers van de Marathon Amersfoort valt in de eerste week van juni al een startnummer op de mat. ,,Wie zich uiterlijk 18 mei had ingeschreven krijgt 'm thuis met de eigen voornaam erop geprint'', zegt Jaap Hengeveld namens de organisatie. ,,Omdat het op 16 juni Vaderdag is kunnen dit keer ook vaders meelopen met MiniMarathons." Volgens Hengeveld is het nog mogelijk een startnummer thuis te ontvangen. ,,Maar dan moet er wel uiterlijk 25 mei worden ingeschreven", zegt hij. 

De verzending van de startnummers wordt ook dit jaar weer verzorgd door het Amersfoortse MSA, afstandsponsor van de 5 kilometer. Tegelijk met de verwerking van de startnummers viert MSA komende week het 25-jarig jubileum. ,,Ons bedrijf is 25 jaar geleden door Rob Hermkens gestart in Zeewolde'', zegt Bas Barten van MSA. ,,Ongeveer 15 jaar geleden zijn wij naar Amersfoort verhuisd. Onze locatie hier aan de Euroweg is natuurlijk ideaal, zo dicht bij de A1." 

Barten is nauw betrokken bij alles wat er komt kijken bij een goede verzending van de startnummers. ,,Dit valt bij ons onder 'mailing en printing'', zegt Barten. ,,Maar we doen veel meer, zoals bemiddeling van drukwerk, databeheer, webshopbeheer en 'fulfillment', een luxe term voor het verzorgen van de afhandeling van de bestellingen bij een webshop." Zijn collega Ronald Schimmel knikt instemmend: ,,Het luistert allemaal heel erg nauw. We werken immers ook voor zorgverzekeraars en farmacheutische bedrijven. Dan ligt de lat hoog en dat moet je wel kunnen." 

In de eerste week van juni ontvangen de Nederlandse deelnemers die uiterlijk 25 mei hebben ingeschreven het startnummer thuis. ,,Onze buitenlandse deelnemers halen hun startnummer meestal op de dag van de marathon op'', zegt Hengeveld. ,,Of een dag eerder bij Run2Day. Op die zaterdag organiseren we ook een verkenningsrun door de binnenstad speciaal voor onze buitenlandse atleten. Jochem Weijzen heeft een mooi parcours bedacht van en kleine 7 kilometer, wat we rustig joggend afleggen. De start op zaterdag 15 juni is om 10.00 uur op het Eemplein. Zo laten we onze internationale gasten al hardlopend genieten van de mooie binnenstad van Amersfoort."

Meer informatie is te vinden op www.marathonamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie