Training van de Oranjedames voor een WK-kwalificatiewedstrijd.
Training van de Oranjedames voor een WK-kwalificatiewedstrijd. ANP Foto

Scoutingsdag voetbalmeiden voor Deense en Amerikaanse competities

6 mei 2019 om 09:31 Sport

AMERSFOORT Next Level Soccer Academy en Soccerscouting Benelux houden samen met Tjerja's Voetbaltraining een scoutingsdag voor meerdere voetbalclubs in Amerika en Denemarken op het één na hoogste niveau. Het evenement heeft plaats in Amersfoort bij vv Amsvorde op 17 mei van 18.00 tot 21.00 uur, voor getalenteerde voetbalsters tussen de 16 en 22 jaar die op het hoogste niveau willen voetballen.

De kans om voetbaltalent te laten zien aan vertegenwoordigers van Amerikaanse Deense clubs is er niet vaak, schrijven de organiserende partijen. Door de samenwerking tussen de Nederlands-Amerikaanse voetbalacademie Next level Soccer
Academy en scoutingsbureau Soccerscouting Benelux wordt aan Nederlandse speelsters de mogelijkheid geboden om deze droom waar te maken. De scoutingstraining wordt verzorgd door onder andere professioneel voetbaltrainer Tjerja-Dave Knaken van Tjerja's Voetbaltraining.

De scoutingstraining vindt plaats Sportpark Nimmerdor, deelname kost 25 euro. Opgeven vooraf is noodzakelijk: soccerscoutingbenelux@gmail.com.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie