Het koor
Het koor "Zingis" Victor Schutijser

Heren, Zingis de Elias

5 mei 2019 om 20:05 Nieuws Deel je nieuws

Zingis is een gemengd koor van enthousiaste amateurzangers en staat onder de bevlogen leiding van Martin Kuijlenburg. Ieder jaar wordt er toegewerkt naar een grote uitvoering met een orkest van hoge kwaliteit en professionele solisten.

Na twee zeer geslaagde concerten in februari, waar o.a. de “Messa die Gloria” van Puccini op het programma stond, is het koor al weer een aantal weken aan het repeteren aan de “Elias” van Mendelssohn. Dit meeslepende werk zit vol met expressieve koordelen, waarin je de ene keer als Baälpriester jouw afgod om vuur smeekt en even later als engelenkoor Elias in de woestijn zijn twijfel aan het geloof wegneemt.  De concerten zullen in februari 2020 plaatsvinden in Amersfoort en Zeist.

Hoewel Zingis een goed bezet koor is, hebben we voor dit grootse oratorium met flinke orkestbezetting, bij de heren nog zeker plaats voor extra leden!

Wilt u weten of dit wat voor u is? Belangstellende bassen en tenoren zijn hartelijk welkom om vrijblijvend twee repetities (9 mei en 16 mei) mee te doen. U kunt dan ervaren hoe een repetitieavond eruit ziet en de sfeer proeven.

De repetities zijn elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, in het gebouw van de Vrije School aan de Socrateslaan 22 in Zeist.

Meer informatie: www.zingis.nl of info@zingis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie