Afbeelding
Arjan Klaver

'Dutch Open' keert terug in Amersfoort

3 mei 2019 om 13:00 Sport

AMERSFOORT Stichting TopSport Amersfoort en de nieuwe hoofdsponsor Van Mossel Kia zetten de Nederlandse tenniswereld weer op de kaart. Na meer dan tien jaar keert het Dutch Open, waar veel nationaal en internationaal talent op afkomt, terug in Amersfoort als ATP Challenger toernooi.

Tom Nijssen, voormalig tennisprof en erelid bij tennisclub ALTA, is aangewezen als toernooidirecteur van het Van Mossel Kia Dutch Open. ,,Dit is een fantastische stap voor het Nederlandse tennis, ik heb de ambitie om samen met alle betrokken partijen dit ATP Challenger toernooi voor lange termijn op de kaart te zetten. De oprechte betrokkenheid van de hoofdsponsor geeft veel vertrouwen voor de toekomst", aldus Nijssen. Bas Huijzer, commercieel/operationeel directeur van de hoofdsponsor Van Mossel Kia, is ook razend enthousiast en deelt de langetermijnvisie van Tom. Hij geeft aan: ,,Een van de kernwaarden van de Van Mossel Automotive Groep is om onderscheidend te zijn. Wij geloven dat wij door deze samenwerking onze klanten niet alleen onze passie voor auto's kunnen laten zien, maar hen ook kunnen meenemen in een wereld die minstens zoveel passie en drive kent."

NATIONALE HELDEN Het Dutch Open, waar de nummer één van de wereld Novak Djokovic in 2006 toernooiwinnaar was, vindt aankomende zomer van 15 tot en met 21 juli plaats bij tennisclub ALTA. Ook nationale helden, zoals Raemon Sluiter en Martin Verkerk hebben in het verleden deelgenomen. Bij de herstart van dit graveltoernooi beloven weer vele mooie namen op de spelerslijst te komen staan. Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting TopSport Amersfoort in samenwerking met Gemeente Amersfoort, de KNLTB, tennisclub ALTA, Schoonderbeek bouw- en aannemingsbedrijf en Van Mossel Kia.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie