Balinese Sumatraanse en Javaanse saté @ Pasar Mundial
Balinese Sumatraanse en Javaanse saté @ Pasar Mundial Rick van Gerven

Drie dagen lang Pasar Mundial

1 mei 2019 om 12:30 Uit-cultuur/nieuws

AMERSFOORT Winkelcentrum Vathorst verkeert op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei in wereldse sferen, want na het succes van vorig najaar is Amersfoort vanaf dit jaar twee 'wereldse' evenementen rijker.

Zowel komend weekend als ook 27, 28 en 29 september kunnen bezoekers namelijk drie dagen lang genieten van een wereldse ambiance op en rondom de winkelpleinen van Vathorst dankzij 'Pasar Mundial', een gezellig familie-evenement dat voor elk wat wils biedt zoals vele eterijen en lekkernijen, leuke kraampjes en non-stop live entertainment op beide winkelpleinen.

Er is drie dagen lang een overvloed aan wereldse lekkernijen te vinden van hapjes, snacks en drankjes tot complete maaltijden. Ideaal om te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken. Er zijn al die dagen ook diverse kraampjes te vinden op en rondom de beide pleinen aan de Cruquius en de Leeghwater.

ENTERTAINMENT Ook is er op alle drie de dagen een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden op de beide pleinen. Op vrijdag 3 mei treden het orkest Oase Band, duo Ginger, Jackey Rain, Diana Monoarfa en René Leblanc op, zaterdag 4 mei zijn dat de band Java Guitars Unlimited, duo Ginger, Gordon, Sandra Mooy en Jackey Rain en op zondag 5 mei het orkest Nightriders, trio Allure, Jackey Rain, Theresia en Ricardo Pichel.

Vorig jaar liepen bewoners van Vathorst volgens de organisatie massaal uit. Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren of verenigingen of clubs die op de één of andere manier een bijdrage willen leveren en zichzelf presenteren. Hiervoor kan even contact worden opgenomen via reserveringen@pasarmundial.nl.

Pasar Mundial in winkelcentrum Vathorst vindt plaats op vrijdag 3 mei 12.00 tot 20.00 uur, zaterdag 4 oktober 10.00 tot 19.00 uur en zondag 5 mei 12.00 tot 19.00 uur. Meer informatie: www.pasarmundial.nl of op Facebook: Pasar Mundial Amersfoort.

goed eten @ Pasar Mundial
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie