Afbeelding
Peter Putters

Gratis mini-festival met lokale talenten in Flint

30 april 2019 om 14:36 Uit-cultuur/nieuws

AMERSFOORT In Flint wordt zaterdag 11 mei 'Trek Live XL' georganiseerd. Tijdens dit gratis te bezoeken mini festival treden er verschillende bands op van 16.00 tot 20.00 uur. Normaal gesproken vindt Trek Live plaats na afloop van een voorstelling. Op deze manier geeft Flint lokaal talent de manier om zich te presenteren aan een groot publiek. 

Na het succes van afgelopen Theaterweekend in januari organiseert Flint nog een keer Trek Live XL. Naast de verschillende bands is er in het restaurant Trek theaterkeuken en café een speciale menukaart met onder andere nachos, sticky chicken en falafel. Vier acts presenteren zich deze middag. 

GILDOR Gildor is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit Utrecht. Na een aantal jaar te hebben geleefd in een caravan op een Franse boerderij bleek dit de perfecte  voedingsbodem voor zijn muzikale aspiraties. Terug in Nederland begon Gildor als drummer en gitarist in verschillende bands, en uiteindelijk ook met eigen songs schrijven. Dit jaar stond Gildor in de halve finales van de Grote prijs van Nederland, en er komt weer een verse plaat aan. Verwacht een verfijnde mix van Americana en dromerige folk. 

HET VOLK Het Volk speelt bekende pop-covers van heel veel verschillende artiesten. Het doel is entertainen en samen met het publiek een onvergetelijke dag te beleven. Ze spelen vaak verschillende medleys en mash-ups. Dit zorgt ervoor dat je lekker kan blijven dansen.

JOSHUA MEIJER Joshua Meijer is een twintigjarige singer-songwriter uit Amersfoort. Hij begon op jonge leeftijd als gitarist, maar bleek later ook een gouden keeltje te hebben. Omarmd en omringd te zijn door diverse professionals uit de muziekindustrie krijgen zijn zelf geschreven liedjes de klasse die ze verdienen. Het resultaat: sterke en catchy popliedjes op basis van uitstekend gitaarspel, bijgestaan door zijn eigen
professionele live band.

DJ WITKONIJN Nadat Alice - brandend van nieuwsgierigheid - het konijn achterna is gedoken 'all down into the rabbithole', valt ze door een lange schacht naar beneden op weg naar een onbekende wereld. Net als The White Rabbit uit 'Alice in Wonderland' probeert Isaäk Hofland, ook wel bekend als DJ WitKonijn, zijn opdrachtgevers en diens gasten mee te nemen naar nieuwe belevingen en avonturen in een hele andere wereld.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie