Afbeelding
The Reverend Shawn Amos

The Reverend Shawn Amos

1 mei 2019 om 09:30 Uit-cultuur/nieuws

FLUOR The Reverend Shawn Amos heeft een spetterende, swingende, stevige rauwe stem, subliem mondharmonica spel en fantastische begeleiders. Wie eens een lekker swingende avond wil hebben is bij 'The Reverend' aan het goede adres. Met hartstocht, humor en een enkele korte opzwepende stichtelijke les weet hij iedere zaal op zijn kop te zetten.

Niet alleen bluesfans, maar ook liefhebbers van soul en gospel weet hij aan zich te binden. Ook op zijn nieuwe zesde album 'The Reverend Shawn Amos Breaks It Down' blijft hij op onnavolgbare wijze de boodschap van zijn hoopvolle gospel blues verspreiden.

Hij brengt met veel souplesse, zeggingskracht en vleugjes breekbaarheid de blues met invloeden uit de gospel, soul en funkmuziek. Schatplichtig aan onder andere Curtis Mayfield, Al Green, John Lee Hooker en Johnny Guitar Watson.

Poppodium Fluor opent op zaterdag 4 mei om 20:00 de deuren voor The Reverend Shawn Amos. Kaarten kosten 20 euro exclusief 1,50 servicekosten en zijn verkrijgbaar via fluor033.nl, bij Velvet Music Amersfoort en op de avond zelf aan de deur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie