Afbeelding
ANP Foto

Aldi Hoogland tijdelijk dicht voor verbouwing

25 april 2019 om 12:13 Nieuws

AMERSFOORT In verband met een verbouwing sluit het Aldi-filiaal aan de Hamseweg in Hoogland op vrijdag 26 april om 18.00 uur haar deuren. Tijdens deze verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij het Aldi-filiaal aan Groningerstraat in Amersfoort. Op vrijdagochtend 7 juni wordt om 8.00 uur de vernieuwde vestiging feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Michiel van Gent.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. De enthousiaste filiaalleider Michiel van Gent: ,,De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom." Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

De vernieuwde winkel aan Hamseweg 17 in Hoogland beschikt over vijftig eigen gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie