Website Aanzien
Website Aanzien Active Info

Amersfoortse zorgverlener Aanzien kiest voor Leusdense websitebouwer Active Info

15 april 2019 om 13:22 Nieuws Deel je nieuws

Aanzien verleent zorg aan mensen met meervoudige en complexe problemen. Zij bieden ondersteuning thuis en woonvormen in Amersfoort en Leusden. Voor het bieden van online informatie stopten ze met een wordpress website en gingen zij over op een Dutch Design website van Active Info, een gerenommeerde websitebouwer uit Leusden.

“Wij hebben veel ervaring met het bouwen van sites voor zorgpartijen. We zijn op de hoogte van de AVG, de specifieke regels in de zorg en weten wat er leeft bij de doelgroepen” vertelt Vera Verburgt, directeur van Active Info. Op de vraag waarom Aanzien overgegaan is naar een nieuw IT platform, zegt Mike Viegas-d’Abreu, bestuurder bij Aanzien, dat een bekend Amerikaans IT-systeem als Wordpress continue beschermd moet worden tegen hackers. Dat moet je dan wel goed bijhouden en het zorgt ook voor onvoorziene extra IT kosten door de vele upgrades.

Verder wekt het ook veel vertrouwen dat er meer Leusdense partijen werken met Active Info, zoals bijvoorbeeld Het Centrum voor Natuur en Milieu, PsychoPraktijkLeusden, Medisch Centrum Leusden, CoachPraktijk Christy Pach en de Stichting Vrienden van Lisidunahof.

Active Info bevordert de participatie en betrokkenheid van de verschillende doelgroepen bij de organisatie. Ze zijn content managers in Informatie Technologie (IT). Voor techniek en content kan men bij het Leusdense bedrijf terecht op hun kantoor aan ’t Koendert 8 of natuurlijke via de digitale snelweg: activeinfo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie