,,De winkel is gevuld met fietsen en scooters in alle soorten en maten
,,De winkel is gevuld met fietsen en scooters in alle soorten en maten", vertelt Petra Koelewijn. Lex van Elten

Twee winkels onder een dak

17 april 2019 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT Sinds enige tijd staat op de gevel van de winkel van Fiets-Inn Frits van de Bunt aan de Soesterweg 273-277 een nieuwe naam. De fietsen- en scooterwinkel is vorig jaar overgenomen door Bike Totaal Steven Koelewijn én door Steven Koelewijn Scooters, bekende namen in de regio.

Lex van Elten

,,Twee jaar geleden heeft Frits van de Bunt ons benaderd of wij de winkel wilden overnemen", vertelt Petra Koelewijn, die bedrijfsleider is voor de fietsenafdeling van de vernieuwde winkel. ,,We draaien inmiddels al een jaar onder de nieuwe naam en hebben de laatste drie maanden benut om de winkel voor het nieuwe seizoen volledig te restylen. De inrichting van de winkel hebben we aangepast en voor de fietsen en scooters hebben we nu een eigen werkplaats en servicetechnici." Wie nieuwsgierig is naar de resultaten van de verbouwing, of benieuwd is naar het assortiment, kan er nu terecht. De winkel in het Soesterkwartier is vorige week officieel geopend. ,,Ter gelegenheid hiervan zijn er de komende tijd regelmatig acties. Ons team staat altijd klaar om enthousiast vertellen over onze winkel en het assortiment. Behalve het geven van vakkundig advies vinden we het ook belangrijk dat mensen gewoon kunnen rondkijken, onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard is het ook het is leuk als je iets te bieden hebt tegen een interessante prijs", vertelt Petra.

De winkel is gevuld met fietsen in alle soorten en maten. Voor dagelijks gebruik of voor een sportieve inzet, van kinderfiets tot mountainbike. Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dus ook ruimschoots aanwezig. Bij de scooters treffen we de bekende A-merken aan. ,,Het mooie is dat wij service en onderhoud verlenen aan álle merken scooters en bromfietsen", vertelt Ferry Tiecken, bedrijfsleider van Steven Koelewijn Scooters.

ONLINE De winkel biedt een groot assortiment gebruikte fietsen. ,,Omdat wij met drie filialen de krachten op dit gebied bundelen, hebben we een ruime collectie in huis, die bovendien ook online staat", vertelt Petra. ,,De klant kan gemakkelijk een goede fiets uitzoeken en die kunnen wij dan in de winkel leveren!" Naast rijdend materiaal kan de fiets- en scooterliefhebber ook voor kleding en accessoires bij Steven Koelewijn terecht. Zowel voor de dagelijkse als voor de sportieve enthousiasteling. Ook het
onderdelenmagazijn is rijk gevuld, zodat klanten snel weer onderweg zijn. ,,Het is mogelijk een fiets bij de klant op te halen voor onderhoud en reparatie en ook weer terug te brengen", vertelt Petra. ,,Als de klant zelf de fiets brengt, dan zorgen wij bovendien voor een leenfiets. Op deze manier maken wij het onze klanten wel érg makkelijk en zorgen wij dat ze mobiel blijven!"

Kortom, twee winkels onder één dak, op een vertrouwd adres en met een nieuwe impuls op het gebied van service, beleving, assortiment én kwaliteit.

a        [Bike Totaal Steven Koelewijn & Steven Koelewijn Scooters, Soesterweg 273-277, 3812 AJ, Amersfoort, Tel. 033 461 52 96, www.stevenkoelewijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie