Marc Evers in actie.
Marc Evers in actie. Marc Evers fotografie

Filmpremière paralympisch zwemmer Marc Evers

3 april 2019 om 13:04 Sport/sport Deel je nieuws

Op 18 April gaat in bioscoop Vue te Amersfoort de film over het leven van Marc Evers in première. Deze week wordt de film extra gepromoot in het kader van de Autismeweek 2019. De organisatie heeft nog première kaartjes beschikbaar voor geïnteresseerden. Komt u ook?

De korte sportfilm vertelt het verhaal van Marc Evers, wiens ouders op jonge leeftijd te horen kregen dat hij nooit zal kunnen lopen of communiceren. Toch weet Marc zich met hulp van zijn omgeving goed te ontwikkelen en wint hij gouden medailles op de paralympische spelen in Londen en Rio de Janeiro. De film toont hoe het doorzettingsvermogen van een jongen met autisme en een passie voor de zwemsport kan leiden tot grote successen.

De organisatie achter de film, Team ParaJourney, wilt met de film bijdragen aan het positieve beeld van de parasport. Deze week geven zijn kaartjes weg voor de beste inzending van de #MarcTheShark challenge. Ook staat Team ParaJourney open voor nieuwe geïnteresseerden in de film. Meer informatie is te vinden op de website van Marc Evers en de sociale media kanalen van Team ParaJourney.

Aanmelden voor de première kan hier: www.marcevers.com/film

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie