Campagnebeeld We Are Public
Campagnebeeld We Are Public We Are Public

Onbeperkt naar de beste cultuur voor 17 euro per maand

3 april 2019 om 12:51 lokaal Deel je nieuws

Via het platform We Are Public kun je op een nieuwe manier cultuur ontdekken en beleven. Voor een vast bedrag van 17 euro per maand word je lid en kun je onbeperkt naar geselecteerde concerten, voorstellingen, films en exposities in inmiddels 11 aangesloten steden in heel Nederland, waaronder Utrecht en Amsterdam. En nu is het de beurt aan Amersfoort. Het startschot is op 15 maart gegeven in het monumentale pand De Volmolen. Het doel: 500 leden vinden die zich voor 30 april aansluiten bij We Are Public in Amersfoort. Lukt dat, dan gaat het platform op 1 mei officieel van start.

Ontdek de beste concerten, voorstellingen, exposities en films van Amersfoort

Bijna alle Amersfoortse theaters, concertzalen, podia, bioscopen en musea doen mee. We Are Public-leden kunnen straks terecht bij onder andere Flint, Fluor, Bibliotheek Eemland, KAdE, De Lieve Vrouw en Holland Opera. En dat niet alleen: met je We Are Public-pas heb je gratis toegang tot het hele programma in andere steden in Nederland, zoals in Amsterdam en Utrecht. De We Are Public-campagne wordt ondersteund door lokale ambassadeurs en vrijwilligers. 

We Are Public: een bewezen concept

We Are Public is een non-profit organisatie opgericht door Bas Morsch en Leon Caren in 2014. Met als doel een community te vormen van culturele avonturiers én een nieuw zakelijk model voor de culturele sector ontwikkelen. Een model waarbij de zalen voller zitten en waarbij de makers en instellingen worden betaald voor het bezoek. Inmiddels is We Are Public hard op weg een landelijke beweging te worden. Eén community van Cultuuroptimisten die de cultuursector op zijn kop zet.

Het resultaat na een kleine 5 jaar We Are Public: 110.000 nieuwe cultuurbezoeken die gezamenlijk ruim €1.200.000 hebben opgeleverd voor cultuur. We Are Public heeft bewezen dat het nieuw publiek op de been brengt; leden gaan vaker de zalen en musea in, ontdekken nieuwe kunstvormen en komen op plekken waar ze anders niet zouden komen. Ledenonderzoek wijst uit; 95% van de We Are Public-leden geeft aan dat ze het merendeel van de voorstellingen niet zouden hebben bezocht zonder het We Are Public-lidmaatschap. Dus doe mee! Door de zalen in te gaan, de musea en de filmhuizen. Door te kijken en te luisteren naar dingen die je anders nooit zou hebben ontdekt. Sluit je aan via: www.wearepublic.nl/amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie