KAMV viert feest met Muziek Is Van iedereen

31 maart 2019 om 20:39 lokaal Deel je nieuws

K.A.M.V. viert feest met ‘Muziek is van iedereen’

-Amersfoort-    Bijna is het zover. Op zondag 14 april geeft het projectorkest ‘Muziek is van iedereen’ een uniek kinderconcert in poppodium Fluor. Het projectorkest speelt liedjes van Jeroen Schipper voor alle basisschoolleerlingen uit Amersfoort. Jeroen is landelijk bekend liedjesschrijver voor o.a. de lesmethode 123ZING en werd  onlangs genomineerd voor de Willem Wilminkprijs. Op 14 april zal Jeroen zelf komen zingen en jij kunt er bij zijn!

Koop je kaarten nu op https://fluor033.nl/programmaitem/muziek-is-van-iedereen-kamv

Het concert, in het kader van het Kindermuziekweekend in Amersfoort, begon klein, met het Studieorkest van de Koninklijke Amersfoortse Muziek Vereniging als basis. Al snel werd het een groots project. Naast Jeroen Schipper wilde ook de muziekmethode 123ZING graag meewerken. Ooit wel eens een raceauto nagedaan met meer dan 100 mensen tegelijk? Dit is je kans! Want 123ZING levert voor alle kinderen een gratis kazoo.

Elna Lerk, initiatiefnemer van het project, bracht als muziekdocente haar enthousiasme over op leerlingen van verschillende basisscholen in Amersfoort. Groep 8 van De Breede Hei is druk aan het werk met het opnemen van een clip bij één van de nummers en de meiden Sienna en Anissa uit groep 7 van dezelfde school zijn zo dapper om live te komen zingen!

De liedjes die gespeeld gaan worden, zijn voor veel basisschoolleerlingen bekend. Hoe leuk is het om het opa en oma lied (van de Kinderboekenweek twee jaar terug) te horen, gespeeld door een echt orkest! Dus kom lekker meezingen en dansen dan maken we er samen een feest van! Een feest om te vieren dat muziek van iedereen is, dat de K.A.M.V. al 130 jaar bestaat en wie weet kunnen we die dag ook de winnaar van de Willem Wilminkprijs feliciteren!

Info: zondag 14 april, zaal open 15.30, aanvang 16.00, ticket €5,-

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie