Minioren ZV Hoogland naar Ranomi Cup in Den Haag (video)

29 maart 2019 om 11:39 Sport/sport Deel je nieuws

Swim Cup The Hague in het Haagse Hofbad (4-7 april 2019) is één van de kwalificatie wedstrijden voor de WK 2019, later dit jaar in Gwanju (Zuid-Korea). Tijdens dit evenement vindt voor de derde keer de Ranomi Cup plaats.

Bron Ranomi Cup The Hague 2019:
“De Ranomi Cup staat ook in 2019 in het teken van de ondersteuning van UNICEF. Als ambassadeur van UNICEF is Ranomi  Kromowidjojo zeer betrokken bij het goede werk dat Unicef doet en ze is dan ook trots dat deze wedstrijd met haar naam in het teken staat van UNICEF. Het belooft trouwens een uitzonderlijk zwemweekeinde te worden in Den Haag.

Ook in 2019 zal de wedstrijd uitsluitend worden georganiseerd voor minioren met als doel het inspireren van de talenten van morgen door de toppers van vandaag. In goed overleg met de Swim Cup Eindhoven zal daar de focus liggen op een mooi programma voor junioren.”

Promo-video
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=YCjj_E7AqsM

Wedstrijd (tijdschema onder voorbehoud)
Datum        :   Zaterdag 6 april 2019
Locatie       :   Het Hofbad 50m bad
Adres         :  Ypenburgse Boslaan 30, Den Haag

Aanvang    :  13.00 uur  (series)      
16.30 uur   :   Bekendmaking finales
17.40 uur   :   Finales

Zwemvereniging Hoogland is met een kleine afvaardiging aanwezig waaronder de kersverse meervoudige “Nederlands  kampioen 10 jarigen” Feddo Smink (minior 4).
Feddo komt op twee zwemnummers uit en doet een poging voor plaats in de finale 200m wisselslag.

Elke zwemmer mag zich op maximaal 3 afstanden inschrijven.

• De wedstrijd duurt maximaal 3 uur in verband met de beschikbare tijd tussen het einde van de finales in de ochtend en start van het inzwemmen voor de series van de Swim Cup in de middag.

• De snelste zwemmers per programmanummer zullen worden geplaatst.

• De top 8 meisjes(min4/5) en de top 8 jongens(min4-6) op basis van FINA punten behaald op 1 afstand plaatsen zich voor de finale 200m wisselslag.

• De top 8 meisjes (min2/3) en de top 8 jongens(min2/3) op basis van FINA punten behaald op 1 afstand plaatsen zich voor de finale 100m vrije slag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie