Afbeelding
Dolfinarium

Goedkope tickets Dolfinarium Harderwijk (12 euro korting)

21 maart 2019 om 14:01 Nieuws

AMERSFOORT/HARDERWIJK Sta jij binnenkort oog in oog met een dolfijn of een bijdehante walrus van 1800 kilo? Boek snel je goedkope tickets voor Dolfinarium Harderwijk (12 euro korting).

Dolfinarium Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Honderdduizenden bezoekers genieten er jaarlijks van een leerzaam en verrassend dagje uit. Je gaat het ervaren: in één dag kun je er enorm veel beleven.

DOLFIJNENSHOW Je goedkope tickets openen onder meer de deuren van het DolfijndoMijn, een sfeervol theater waar dagelijks de dolfijnenshows plaatsvinden. Tijdens de show nemen de dolfijnen en hun trainers je mee op wereldreis. Wat je zoal kunt verwachten? Spectaculaire sprongen, ontroerende momenten en verrassende effecten.

WALRUSSEN Een aanrader is zeker ook de humoristische show met de walrussen. Deze gigantische dieren met een gewicht tot 1800 kilo ogen log en sloom, maar onderschat ze niet.. Ze nemen niet alleen hun trainer, maar ook het publiek in de maling.

DOLFIJNENDELTA Een wandeling langs de Dolfijnendelta is altijd de moeite waard. Dit is het leefgebied van de oudere dolfijnen en de pasgeboren dolfijnen. In de Dolfijnendelta trainen de verzorgers met de dolfijnen. Grote kans dat je een paar mooie sprongen ziet.

GOEDKOPE TICKETS Met korting naar het Dolfinarium? Als lezer van StadAmersfoort.nl profiteer je van een speciale aanbieding. Boek nu goedkope Dolfinarium tickets voor slechts € 16,50 p.p. in plaats van € 28,50 p.p. (zolang de voorraad strekt). Het Dolfinarium is geopend tot en met 27 oktober. De tickets zijn het hele seizoen geldig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie