Heropening van Etos in winkelcentrum Schothorst

27 maart 2019 om 09:24 Nieuws

AMERSFOORT Het Amersfoortse winkelcentrum Schothorst heeft er een vernieuwde winkel bij: de gerenoveerde Etos. De winkel heeft een inrichting volgens het allerlaatste concept gekregen.

Woensdag 3 april gaan om 9.00 uur de deuren van de Etos weer open. Winkelmanager Corine Blauwendraat en haar medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. Tot en met zaterdag 6 april trakteert Etos-Schothorst op gratis producten en zijn er openingsactiviteiten. Op zaterdag 6 april is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist gratis een beautyadvies en een make-over krijgen.

PRIJZEN Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een voordelig eigen merk. Etos werd verkozen tot Beste Winkelketen van 2018-2019 in de categorie Drogist. Ook is Etos al zeven keer verkozen tot Beste Drogist van Nederland. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold Delhaize.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie