Kom hier dat ik u kus,Regie: Mirjam Koen (Zout op mijn huid),Credits:Gebaseerd op de roman van Griet op de Beeck (Vele hemels boven de zevende) ,Toneelbewerking: Janine Brogt (Twee Vrouwen) ,Met: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker, Sietse Remmers ,Rober
Kom hier dat ik u kus,Regie: Mirjam Koen (Zout op mijn huid),Credits:Gebaseerd op de roman van Griet op de Beeck (Vele hemels boven de zevende) ,Toneelbewerking: Janine Brogt (Twee Vrouwen) ,Met: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker, Sietse Remmers ,Rober Ben van Duin

'Kom hier dat ik u kus' in Flint

16 maart 2019 om 09:28 Uit-cultuur/nieuws

FLINT 'Kom hier dat ik u kus', de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wonderschone en aangrijpende roman.

Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman 'Vele hemels boven de zevende' is nu Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt.

'Kom hier dat ik u kus' is een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Mirjam Koen regisseert een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos in dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

'Kom hier dat ik u kus' is op zondag 17 maart te zien in Flint.

Kaarten bestellen kan via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op telefoonnummer 033-4229229.

Floor Visser
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie