Van der Valk Vitaal opent tweede locatie in Amersfoort

7 maart 2019 om 09:21 Nieuws

AMERSFOORT In het nieuwe gedeelte van Van der Valk Hotel Amersfoort A1 opent in april het 'concept' Van der Valk Vitaal. ,,Een vitaliteitscentrum dat is ingericht om de vitaliteit en gezondheid van mens en bedrijf te bevorderen in de gastvrije omgeving van Van der Valk", schrijft de hotelketen.

Van der Valk Vitaal komt in het naastgelegen pand van Van der Valk Amersfoort A1 aan de Ruimtevaart 24. Door dit te kopen, kreeg het hotel de kans om niet alleen de parkeerplekken, maar ook de capaciteit flink te vergroten. Het voormalige bedrijfspand wordt verbonden met het hotel door een groot glazen entreegebouw.

Bij Van der Valk Vitaal kan men terecht bij diverse medische- en paramedische specialisten en coaches op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Het concept waarborgt een unieke mix van specialisten om de mentale- en fysieke gezondheid te bevorderen. Daarnaast kunnen gasten terecht voor ontspanning, verzorging en diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness, yoga en groepslessen.

Ook bedrijven kunnen vanaf april terecht bij Van der Valk Vitaal. Het doel van Van der Valk Vitaal is om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Dit door middel van advies en begeleiding in het vitaliteitsbeleid, het uitvoeren van preventief medisch onderzoek (PMO) en de inzet van diverse interventies. Hierin werkt Van der Valk Vitaal samen met autoriteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, stress, burn-out en preventie.

Er zijn nog een aantal ruimtes te huur. Therapeuten en specialisten, die binnen de kaders van Vander Valk Vitaal passen en interesse hebben in het huren van een ruimte kunnen contact opnemen met Stephan van den Ham: stephan@vandervalkvitaal.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie