Impressie van het gebouw van CPO Droomcollectief Beekdal
Impressie van het gebouw van CPO Droomcollectief Beekdal Ontworpen door ZEEP

Bouwen op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad

4 maart 2019 om 18:51 Sport/sport Deel je nieuws

Erg blij zijn wij met het bereiken van de eerste mijlpaal om onze woondroom te realiseren: het inleveren van het voorlopige ontwerp van onze toekomstige woonplek. Op de Rubenstraat in Amersfoort (locatie voormalig sportfondsenbad) realiseren wij in Particulier Opdrachtgeverschap een kleinschalig appartementengebouw, op korte afstand van het historische centrum en park Randenbroek.  Wij zijn een groep mensen die eigenaar gaan worden van de te bouwen woningen. Wij kenden elkaar voorheen niet, maar zijn inmiddels wel vrienden zijn geworden. Omdat wij samen een appartementsgebouw ontwikkelen op de wat ons betreft mooiste plek van Amersfoort.  

D.m.v. workshops, enquêtes en overleg tussen architect (ZEEP Architects and Urban Designers uit Amersfoort) en bewoners zijn de eerste contouren uitgewerkt. In het park wordt ons gebouw neergezet in baksteen, met loggia’s afgewerkt met hout en veel ramen, om zo optimaal van het mooie uitzicht te kunnen genieten. Er komen 15 appartementen, variërend in grootte van 85 tot 190 m2.

Alle toekomstige bewoners werken nu samen met de architect om hun eigen appartement verder vorm te geven. Voor meer informatie kijk op www.droomcollectiefbeekdal.nl

NB. de gebruikte afbeelding is een impressie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie