Afbeelding
ASC Nieuwland

Dennis Been Hoofd Jeugdopleidingen bij ASC Nieuwland

1 maart 2019 om 14:31 Sport/sport

AMERSFOORT Dennis Been wordt Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) bij ASC Nieuwland. Het bestuur van de Amersfoortse voetbalclub meldt vrijdag dat er een akkoord voor twee jaar met Been is bereikt.

Been is bij ASC Nieuwland al actief als technisch coördinator onderbouw. Namens zijn Voetbalschool begeleidt hij de selectietrainers van de categorieën JO8 tot en met JO12. Daarnaast begeleidt De Voetbalschool de trainers van de jongste jeugd en verzorgt het de techniektraining voor de breedtesport.

Been (26) speelde jarenlang voor ASC Nieuwland. Hij komt nu uit voor zaterdag-derdeklasser Hees. Als HJO moet Been de opleiding van jeugdspelers aansturen. ,,De afgelopen jaren is er een goede organisatie neergezet door Vincent van den Hooff en de technische commissie. Mijn doel is om, samen met de TC, ook op voetbaltechnisch gebied nog meer structuur aan te brengen binnen de jeugdopleiding van ASC Nieuwland'', aldus Been.

Been volgt Vincent van den Hooff op, die onlangs zijn taken neerlegde, omdat hij zijn functie niet langer met zijn werk en gezin kan combineren. ,,We zijn Vincent ongelooflijk dankbaar voor zijn onuitputtelijke inspanningen'', zegt voorzitter Remco Reiding. ,,Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de verbetering van onze jeugdopleiding. We mogen ons gelukkig prijzen dat we in Dennis Been zo snel zo'n goede vervanger hebben weten te vinden.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie