Afbeelding
Van der Weck Vloeren

De basis van het interieur

6 maart 2019 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT De showroom van Van der Weck Vloeren aan de Noordewierweg is ruim en biedt een goed overzicht van alle producten voor de invulling van elk woonprogramma.

Arjan Klaver

Het interieur is een weerspiegeling van ieders persoonlijkheid. Een woning moet bovenal een geborgen plek zijn waarin mensen zich kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. In de winkel zijn alle oplossingen voorhanden als het gaat om vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Alles in diverse prijsklassen en kwaliteiten. „Het ontzorgen van de klant is voor ons het belangrijkste."

Dit zegt Wesley Bonestroo. Hij is gepokt en gemazeld in de parketbranche. De meest gangbare en gevraagde soorten, heeft hij op voorraad. „Natuurlijk leveren we lamelvloeren die vaak met een afwerking naar keuze worden geleverd. Uiteraard kan de vloer ook onbehandeld geleverd worden maar het voordeel van een al behandelde lamel is dat de vloer na plaatsing vrijwel direct beloopbaar is. Daarnaast hebben we een grote collectie laminaat en PVC-vloeren."

PVC VLOEREN ,,Laatstgenoemde vloeren zijn niet meer weg te denken op de Nederlandse huiskamervloeren. PVC is dun, soepel, enorm sterk, vochtbestendig en slijtvast. Het kan tegen zwaar gebruik en is verkrijgbaar in duizenden soorten prints, kleuren en variaties. De PVC vloer wordt meestal in stroken geleverd, vergelijkbaar met een planken vloer. De stroken worden naast elkaar gelegd en meestal verlijmd zodat er een fraai geheel ontstaat. De slijtvaste PVC vloeren van Modeleo en mFLOR zijn daarom de beste keuze. Het duurzame PVC, dat uit meerdere lagen bestaat, is afgewerkt met een PU-beschermlaag. Deze laag vormt een supersterke bescherming tegen krassen, vlekken en andere slijtage en maakt de vloer vochtbestendig. PVC reageert niet op vocht en andere nattigheid. Daarmee zijn deze vloeren een ideale oplossing voor elk deel van het woonprogramma."

,,In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren voor een minimum aan loopgeluiden. Dat onze vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant, maakt de keus voor PVC extra eenvoudig. Vloerverwarming is ook geen probleem."

RAAMBEKLEDING Van der Weck Vloeren heeft ook verschillende oplossingen in huis als het gaat om raambekleding. Denk aan plissé en vouwgordijnen. ,,Uiteraard is ook ons gordijnenprogamma overeenkomstig met de laatste trends. Opvallend is dat de eigentijdse consument het interieur weer kleur geeft. In combinatie met sfeervolle 'inbetweens' werkt zonwering ook warmteregulerend. Voor praktisch elk raam hebben we een passende oplossing. Zoals gezegd is het ontzorgen van de klant voor ons erg belangrijk", benadrukt Bonestroo.

a        [Van der Weck Vloeren, Noordewierweg 97, 3812 DC Amersfoort, telefoonnummer 06 17025758, info@vanderweckvloeren.nl, www.vanderweckvloeren.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie