Charley - de komische musical. Met: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Jonathan Demoor, Laus Steenbeeke, Job Bovelander, Aimée de Pater, Hugo Haenen en Priscilla Knetemann. www.charleydemusical.nl
Charley - de komische musical. Met: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Jonathan Demoor, Laus Steenbeeke, Job Bovelander, Aimée de Pater, Hugo Haenen en Priscilla Knetemann. www.charleydemusical.nl Joris van Bennekom

Jon van Eerd in Charley de Musical

2 maart 2019 om 10:38 Uit-cultuur/nieuws

FLINT Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Samen met West-End en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie'.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor een vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders een oogje op hem eeh… haar laten vallen. En alsof het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de echte tante.

'Charley de Musical' is op 3 maart te zien in Flint. Kaarten bestellen kan via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op telefoonnummer 033 4229 229.

Floor Visser
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie