Oscarweek
Oscarweek De Lieve Vrouw

Oscarweek in De Lieve Vrouw

21 februari 2019 om 16:37 lokaal Deel je nieuws

Amersfoort, 21 februari 2019

Persbericht

Oscarfilms kijken in De Lieve Vrouw

Zondagnacht is het zover... De uitreiking van de Oscars! En dat laat De Lieve Vrouw niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Van maandag 25 februari t/m woensdag 6 maart is het Oscarweek en draaien er extra veel titels met een Oscar(nominatie).

Wie aan de Oscars denkt, denkt aan glitter, glamour, prachtige galajurken en geëmotioneerde acceptance speeches. Maar bij hét filmevent van het jaar gaat het natuurlijk vooral om prachtige films, uitzonderlijke acteerprestaties en het vakmanschap van de makers. En dat staat ook centraal bij de films die in De Lieve Vrouw te zien zijn. We vertonen een groot aantal titels, zoals ‘The Favourite’, ‘Green Book’ en ‘Cold War’ en voor de gelegenheid trekken we ook films van stal die we niet eerder draaiden zoals de Netflixfilm ‘Roma’ en publiekslievelingen ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Star is Born’.

Kom in je glitterpak een inhaalslag maken van alle mooie films die je afgelopen jaar hebt gemist en geniet tussendoor van de Oscarspecials in het theatercafé, zoals een luxe Oscarlunch of chique borrel met prosecco en een selectie van warme en koude hapjes.

Bekijk de agenda: https://lievevrouw.nl/producties/film/?pagenr=1&itemperset=20&startdate=2019-02-25&enddate=2019-03-06&normalgenrecode=oscars&sorttype=productionlist&prodtype=Film


> noot voor de redactie:
Wil je dit item onder de aandacht brengen middels een winactie of andere ludieke samenwerking? Neem contact met ons op!

Neem contact op met Judith Hoogland | 033-4226569

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie