Podiumfoto Amersfoort GroeiStad ToerTocht
Podiumfoto Amersfoort GroeiStad ToerTocht Fiets033

Inschrijving open voor de vierde Groeistad Toertocht

21 februari 2019 om 14:50 Sport/sport Deel je nieuws

De AmersFoort GroeiStad ToerTocht wordt op zondag 14 april 2019 voor de 4e keer door WV Eemland i.s.m. Fiets033 georganiseerd en is een schitterende wielertocht voor alle sportieve (race)fietsers. De route bestaat uit een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken en glooiend heuvellandschap. Er kan gekozen worden uit drie verschillende afstanden: 50 km, 80 km of 130 km. De afstand kan tot op dag zelf nog door je bepaald worden! De start en finish voor alle drie routes is bij de WV Eemland op Sportpark Zielhorst in Amersfoort. Vanuit het Sportpark wordt er richting de Utrechtse Heuvelrug met haar vele heuveltjes gefietst, zoals bijvoorbeeld de Amerongse Berg, Leersumse Berg, De Pyramide van Austerlitz, De Ruiterberg, Hoogstraat en Laan 1914. Er worden flink wat klim- en daalmeters gemaakt, wat een prachtige ervaring zal opleveren! Men rijdt immers over grote delen van het parcours van de Amersfoort Groeistad Klassieker welke inmiddels al 19 keer is gereden door veel topwielrenners van Nederland en daar buiten.  De AmersFoort GroeiStad ToerTocht  biedt voor de deelnemer veel leuke extra’s om een geslaagde sportieve fietsdag op deze 14 april te hebben.  

INTERVIEW.                                                                      Op het start/finish terrein kan je geïnterviewd worden door onze speaker, om je fietsverhalen aan iedereen te laten horen.

STUURBORDJE MET EIGEN NUMMER.                         De deelnemers/sters van de GROEISTAD TOERTOCHT ontvangen bij de start een stuurbordje met het eigen startnummer ter herinnering.

LAATSTE RONDE OP DE WIELERBAAN VAN WV EEMLAND IN AMERSFOORT.                                         DE  GROEISTAD TOERTOCHT is een recreatieve toertocht en geen wedstrijd! Maar... wij dagen je toch uit voor een sfeervolle laatste 1,5 km op het wielerparkoers van WV Eemland. Deze laatste 1,5 kilometer met zijn bekende Col du Knol heeft op de eindstreep de bekende " rode vod" waar je met je finish over deze eindstreep een prachtige finishfoto van kan laten maken. 

RONDE MISS EN MISTER Na de finish kan je op de foto met de Ronde Miss en/of Mister, dit zijn echte modellen en het is natuurlijk extra leuk om op het podium op de foto te gaan, daar voor de organisatie iedere deelnemer een winnaar is. De foto krijg je dan ook  van de organisatie aangeboden! De inschrijving is t.m. 11 april.Meer informatie en inschrijven; https://www.wveemland.nl/wedstrijden-en-evenementen/groeistad-toertocht/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie