Groots verjaardagsfeest; Winkelcentrum Vathorst viert tienjarig bestaan

27 februari 2019 om 17:31 Nieuws

Winkelcentrum Vathorst bestaat tien jaar. In juni is het alweer een decennium geleden dat het centrum haar deuren opende. Een hoogtepunt om bij stil te staan, vinden de ondernemers. Heel 2019 zal in het teken staan van deze verjaardag, met leuke activiteiten voor de bezoekers van het centrum en bewoners.

In 2009 is het winkelcentrum officieel geopend, fase 1 was toen net afgerond en de eerste ondernemers namen hun intrek. De snel groeiende wijk Vathorst én het winkelcentrum bleken een goede match. Het centrum met haar ruime aanbod voorziet in de behoefte van de hele wijk. Veel ondernemers van het eerste uur zijn dan ook nog steeds aanwezig in het winkelcentrum.

In 2014 en 2018 is het winkelcentrum nog eens verder uitgebreid. Het centrum is een heel goede mix geworden van bekende landelijke ketens en lokale experts. Je vindt er namen als Hema en Albert Heijn, maar ook leuke speciaalzaken, kledingwinkels en volop horeca. En niet onbelangrijk, gratis parkeren voor de deur. Ook de ontwikkeling van 'Hart van Vathorst' zorgt voor een synergie en samenwerking tussen wijk en winkelcentrum.

ACTIVITEITEN Al sinds jaar en dag heeft winkelcentrum Vathorst een actieve winkeliersvereniging die zich inzet om het winkelcentrum levendig en aantrekkelijk te houden. Bestuurslid Margreeth van Veldhuijzen zegt hierover: ,,In dit winkelcentrum werken ondernemers die klanten niet alleen met hun hoofd helpen, maar ook met hun hart. We zijn dan ook bijzonder trots op de afgelopen tien jaar en we laten dit graag zien. Daarom gaat dit jaar niet stilletjes voorbij, we gaan flink uitpakken om samen met ondernemers, bezoekers en bewoners van de wijk een onvergetelijk feest te vieren."

CADEAUFEEST Omdat winkelcentrum Vathorst jarig is, wordt op 16 maart het grote verjaardagscadeau-feest gehouden. En winkelcentrum Vathorst doet dat op haar eigen(wijze) manier, zodat iedereen zich jarig gaat voelen. De hele dag door zijn er cadeautjes voor bezoekers die die dag een aankoop hebben gedaan. Onder begeleiding van muziek wordt er op het podium een waar prijzenfestival gehouden.

Wie op 16 maart een aankoop doet in het winkelcentrum, maakt kans op een fantastische prijs. Een leuke manier om dit jubileumjaar af te trappen.

ZOMER Op 22 juni is het dan zover. Dan wordt de verjaardag van winkelcentrum Vathorst officieel gevierd. Er wordt een groot verjaardagsfeest gehouden met optredens van bekende artiesten, kinderactiviteiten en allerlei leuke verjaardagsspellen. Het hele winkelcentrum wordt versierd. Het wordt een feest voor en door de ondernemers, voor en door bezoekers van het winkelcentrum en voor en door bewoners van de wijk. Heel Vathorst staat in het teken van het tienjarig bestaan van het winkelcentrum.

EVENEMENTEN Naast alle verjaardag activiteiten organiseert winkelcentrum Vathorst nog meer gezellige evenementen. Zo is er op Koningsdag weer de fantastische vrijmarkt met meer dan vierhonderd deelnemers. Er zijn zelfs ondernemers die 's ochtends vóór 7 uur open gaan, om de deelnemers de kans te geven een kopje koffie te halen om de dag goed op te starten. En nu koning Willem Alexander de binnenstad bezoekt, is winkelcentrum Vathorst de uitgelezen plek om weg van de drukte op je gemak over een vrijmarkt te struinen.

Uiteraard sluit winkelcentrum Vathorst ook weer aan bij de avondvierdaagse. Na drie avonden lopen, komen de lopers de vierde avond in winkelcentrum Vathorst, waar ze net als voorgaande jaren met gejuich en felicitaties worden onthaald. De ondernemers van het winkelcentrum zorgen weer voor een warm welkom voor alle wandelaars.

INFORMATIE Wie op de hoogte wil blijven van alle evenementen en acties in winkelcentrum Vathorst, kan kijken op www.winkelcentrumvathorst.nl. Hier staat alle actuele informatie en informatie over winkels en ondernemers.

Daarnaast is het mogelijk in te schrijven voor de nieuwsbrief van winkelcentrum Vathorst om het laatste nieuws rechtstreeks in de mailbox te ontvangen. Of volg de facebookpagina winkelcentrumvathorst of volg winkelcentrum Vathorst op Instagram @winkelcentrumvathorst

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie