Kaj Gorgels
Kaj Gorgels Studio Beng Beng

Bijgeboekt: presentator en YouTuber Kaj Gorgels live in Flint

20 februari 2019 om 11:54 lokaal Deel je nieuws

Kaj Gorgels is een groot opkomend talent. Afgelopen najaar won hij de Televizier Talent Award. De YouTuber en presentator bewijst meer in zijn mars te hebben en is daarom op 17 mei te zien in Flint met zijn eerste one-man theatershow ‘Effe Relativeren’.

Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want wat moet men nou allemaal precies op deze leeftijd? De eeuwige vrijgezellen feestbeesten aan de ene kant en de serieuze jongvolwassenen die zich gaan settelen aan de andere kant. Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. Ingewikkelde levensvragen die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek in zijn voorstelling ‘Effe Relativeren’.

‘Effe Relativeren’ is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door Kaj’s typetjes. Inmiddels is hij ook bekend als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo, De Beste Verleiders en presenteert hij vanaf volgend jaar Expeditie Robinson. 

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie