Afbeelding
Wineke Onstwedder

MBO Amersfoort is gastlocatie voor nationaal debattoernooi

12 februari 2019 om 14:30 lokaal

AMERSFOORT Meer dan 200 mbo-studenten uit heel Nederland komen vrijdag naar Amersfoort voor het Nationale MBO Debattoernooi 2019. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op het MBO Amersfoort, locatie Nieuwe Poort. 

Na vier keer deel te hebben genomen aan het MBO Debattoernooi stelt MBO Amersfoort haar deuren open als gastlocatie voor dertiende editie. Het MBO Debattoernooi wordt elk jaar in samenwerking met een deelnemende school georganiseerd. Vorig jaar was dat het ROC Tilburg en in 2019 neemt MBO Amersfoort het stokje over. Ruim 25 teams uit heel Nederland hebben zich ingeschreven voor de competitie. Ook twee teams van MBO Amersfoort doen mee. 

STUDENTENCOMPETITIE Het landelijke MBO Debattoernooi is de grootste studentencompetitie binnen het mbo en wordt al dertien jaar georganiseerd door Stichting Nederlands Debat Instituut, met steun van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Justitie en Veiligheid, Binnenlandse Zaken en Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Fonds21, Adessium Foundation en natuurlijk dit jaar gastlocatie MBO Amersfoort. 

Meer informatie over het toernooi en de thema's die aan bod zullen komen, is te vinden op www.schooldebatteren.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie