Afbeelding
Hudson Bouw

Hudson Bouw: Bedrijfspand bouwen met Modulair Bouw Systeem

3 februari 2019 om 10:42 lokaal

Ongekende mogelijkheden in creatieve vormgeving maar tegelijkertijd de bouwkosten beheersbaar houden? Met de werkwijze van Hudson Bouw lukt dat. HudsonBouw hanteert een uniek Modulair Bouw Systeem MBS voor het bouwen van uw bedrijfspand. Het Interieur Moduul Schetsplan IMS voor kantoor-, magazijn- en productieruimte is een enorm voordeel die andere bouwers u veelal niet kunnen aanbieden. Direct vanuit de vormgeving van uw bedrijfspand rekening houden met constructie en toepassing van materialen ook voor het interieur is voordeel in de eindprijs. Het vernuft zit in de combinatie van vooraf te bepalen modulen die met aanpassing van het bouwproces het inkoopvoordeel als meerwaarde creëren.

Als vierde dimensie wordt direct rekening gehouden met inrichting van kantoor met werkplekken, spreekruimte, kantine, productie- en magazijninrichting. Met meer dan 40 jaar interieurervaring geeft Hudson Bouw aan de specifieke interieur Modulen de aandacht die nodig is. Vorm, kleur, en creativiteit in het interieur verhogen de sfeer van de werkomgeving, toch niet onbelangrijk! 

Met MBS van HudsonBouw met vermindering in communicatie van medewerkers op de bouwplaats is een belangrijk onderdeel in het voorkomen van fouten. Het unieke één op één Betaling/Garantie Moduul BGM van de verantwoordelijke uitvoerende partij legt de basis voor meer voordeel in de eindprijs van uw bedrijfsruimte of bedrijfshal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie