Richèl uit de Entree klas
Richèl uit de Entree klas Willemien Schipper

Gluren bij de Baander

4 februari 2019 om 22:23 lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 10 februari kan Amersfoort weer volop ‘Gluren bij de Buren’. En voor het 2ejaar op rij doet Pro de Baander mee als locatie èn met eigen artiesten.

Als onderdeel van het aanbod ‘vrije tijdsbesteding’ kunnen leerlingen van deze middelbare school 2 uur per week kiezen voor het vak zangcoaching. In deze lessen wordt niet alleen veel gezongen, maar ook aandacht besteed aan de sociaal emotionele ontwikkeling, ademhalingstechnieken, stemvorming, lichaamsbeheersing, samenwerking en presentatie. Ruim 40 leerlingen nemen in groepjes deel aan de lessen en er wordt opgetreden, soms voor elkaar en soms voor ouders en belangstellenden. 

Tijdens Gluren bij de Buren staan 6 zangleerlingen van Pro de Baander op het podium: Richèl Bleij, Robin Schoonderwal, Fleur Kox, Démi Allers, Yasmina Azahaf en Sharon Geluk. Zij steken popballads in een akoestisch jasje en worden op akoestisch gitaar en synths begeleid door docent Maurice Couvée. 

De optredens beginnen om 12.00u, 13.30u en 15.00u. De toegang is gratis (een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld om het festival volgend jaar weer mogelijk te maken).

Pro de Baander

Zangvogelweg 152                                                                            

3815 DR Amersfoort 

Sharon uit de 3e klas
Yasmina uit klas 2
Démi uit klas 2
Fleur uit klas 2
Robin uit de Entree klas
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie