Prijswinnaars en vrijwilligers samen op de foto met judotopper Jesper Smink
Prijswinnaars en vrijwilligers samen op de foto met judotopper Jesper Smink Ed van den Berg

Geslaagde 25ste internationaal Hooglands judotoernooi

4 februari 2019 om 13:50 Sport/sport Deel je nieuws

Zondag 3 februari 2019 organiseerde de Stichting Judo Activiteiten Hoogland voor de 25e keer het Internationaal Hooglands Judotoernooi. Het toernooi vond ook dit jaar weer plaats in Sporthal de Bieshaar te Hoogland.

Na de opening om 09.00 uur werd er op vijf wedstrijdmatten door zo’n 320 judoka’s in de leeftijdsgroepen -10 jaar, -12 jaar en -15 jaar gestreden om de hoogste eer. Naast de ongeveer 25 judoka’s van Theo Meijer Sport Amersfoort en Leusden stonden er judoka’s uit Duitsland, Engeland, België en natuurlijk Nederland op de mat.

Tijdens de prijsuitreiking gingen de lichten uit en spots aan en op de knallende klanken van “We are the Champions” ontvingen de jonge judoka’s uit handen van de  judotoppers Jesper Smink en Bas van Empelen een fraaie beker. Na de laatste prijsuitreiking, om 16.30 uur, was een geslaagde 25e editie van het Internationaal Hooglands Judotoernooi weer ten einde.

Natuurlijk is zo’n groot Internationaal judotoernooi niet te organiseren zonder de vele clubvrijwilligers, JBN scheidsrechters, EHBO en sponsors. We zijn dan ook heel blij met onze trouwe sponsors, LSC Containers, Pannenkoekenhuys In den Gloeiende Gerrit, AVT Sneltransport en SHARK fit & vitaal. Daarnaast bedanken wij natuurlijk ook alle andere sponsors voor hun steun.

Hieronder de prijswinnaars van Theo Meijer Sport:

Kampioen: Ryan Klaassen, Tyler Berkeloo, Olav Vrieling,                   Sinan Cakmak en Pepijn Kraak.

Tweede plaats: Jaedun Hoeve, Floreana Tadayon, Bruno                            Veltmeijer en Jesse Naaktgeboren.

Derde plaats:   Daan Dusee, Jurre de Wit, Siard Span en                          Finn Marbelis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie