Dansers InMotion
Dansers InMotion Dance Centre Amersfoort

Overtuigende winst voor Dance Centre Amersfoort

28 januari 2019 om 21:40 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen weekend deed Dance Centre Amersfoort mee met de Performing Arts Rankingwedstrijd mee van Dutch Dance Sports. Ze gingen met maar liefst 6 bekers naar huis toe.

Zondag  27 januari jl. stond dus de gehele dag in het teken van dans. De teams reisden al vroeg af naar Velp voor een dag waarbij dans centraal staat.

Inmotion won de eerste prijs in Formation Showdance Children. Ook Funky Steps viel in de prijzen in de categorie Formation Showdance Adults, mooie 2de plaats, met Formation Contemporary Adults behaalde ze de 5de plaats.

Naast de teams deden ook twee meiden mee aan de categorie Solo Showdance Children, Nienke haalde een mooie 3de plaats en Lieke wist de 2de prijs binnen te halen. Isis en Naomi haalde ook al de eerste prijs met hun team InMotion, maar naast het team deden ze mee als Duo en behaalde de 1ste plaats in Contemporary Children. In de categorie Duo Contemporary Adults haalde Lisa & Sophie een mooie 2de plek.

Het is super mooi om te zien hoe de dansers zich ontwikkelen. Zowel in teamverband als individueel zijn het prachtige dansers met een zeer sportieve en sociale houding. Dit is waar DCA voor staat.

Benieuwd naar de prestaties van de dansers van Dance Centre Amersfoort? Volg deze dan via www.facebook.com/dcamersfoort