(Archieffoto ter illustratie).
(Archieffoto ter illustratie). ANP Foto

Jonge pizzakoerier beroofd op Magelhaenstraat

28 januari 2019 om 11:02 lokaal

AMERSFOORT Op de Magelhaenstraat in Amersfoort is zondagavond 27 januari een 15-jarige pizzakoerier beroofd. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer moest die avond even voor 18.00 uur een pizza bezorgen bij een adres in de Magelhaenstraat. Daar aangekomen stonden twee jongens hem op te wachten, die hem bedreigden met een steekwapen. Ze eisten zijn wisselgeld en gingen er daarmee rennend vandoor.

SIGNALEMENTEN De eerste jongen heeft een donkergetinte huidskleur, is ongeveer 1,70 tot 1,75 meter lang, heeft een slank postuur en kort, zwart haar.

De tweede jongen heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer circa 1,85 meter lang, heeft ook een slank postuur en had een capuchon over zijn hoofd en een shawl om.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie en de recherche doet onderzoek. Getuigen van deze straatroof of mensen die de verdachten kennen, wordt gevraagd contact te leggen met de politie via tel. 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, of het digitale tipformulier.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie